HEEY,
LEUK JE
TE ONTMOETEN!

Mijn naam is Cannabis in Town.
Ik ben een Nederlands initiatief om valide informatie over cannabis te verschaffen aan iedereen die hierin geinteresseerd is.

Om dit voor elkaar te krijgen ben ik al enige tijd bezig met het verzamelen van partners die deze informatie hebben, kunnen controleren en willen maken.
Deze partners vind ik in consumenten, bedrijven en instanties.

Mijn doel is om dynamische data te combineren met de laatste kennis en zodoende, nieuwe en betrouwbare informatie via het Cannabis in Town platform aan te bieden.

Ik -noem me trouwens maar ‘CiT’ (uitspraak: ‘sit’)- besta uit deze online Boulevard en een mobile app, die ik je later dit jaar zal introduceren!

DOOR CONSUMENTEN,
VÓÓR CONSUMENTEN.

Ik heb de ambitie om dé Nederlandse ‘Cannabis informatie-makelaar’ voor de komende 40 jaar te worden. Ik wil cannabis-producten zonder contaminanten, in een markt die zoveel mogelijk streeft naar het volledig benutten van de plant waarbij standaardisatie van product en kwaliteit een feit wordt.
Ik wil veilige, biologische alternatieven voor synthetische medicijnen en verantwoorde thuisteelt voor de zelfvoorzienende consument.

Daarnaast wil ik de Nederlandse coffeeshop-cultuur helpen veiligstellen en bijdragen aan een bonafide markt, tot een punt waarbij cannabis maatschappelijk geaccepteerd is en iedereen de voordelen én risico’s begrijpt.

HOE IK DAT GA DOEN?

De meest betrouwbare informatie
is bron-informatie.

Ik ben constant samen met mijn Nederlandse partners alle relevante informatie aan het herschrijven en aanvullen met nieuwe kennis, zodat ik échte informatie met jou kan delen.

Mijn toekomstige ontwikkelingen worden bepaald door een democratisch bestuur waarbinnen de hele markt-keten is vertegenwoordigd, dat is opgenomen in mijn statuten. Ook is afgesproken dat ik het voordeel voor de consument belangrijker vind dan de winst voor het bedrijf. Ik heb dan ook geen aandeelhouders met een aanmerkelijk belang.

40 jaar gedoogbeleid, Nederland gaat voor het Experiment.

…en dat is begrijpelijk.
Of het handig is, weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat dit misschien dé kans is om volksgezondheid weer belangrijk te maken in dit dossier.
Samen met de partners en hopelijk ook met jou, vormen we een markt-stem, die gehoord zal worden in het toekomstig cannabis-beleid.

Mijn pijlen zijn gericht op het experiment gesloten coffeeshop keten, waar ik een belangrijke rol voor ons zie weggelegd. Ik ben in contact met aspirant kwekers, coffeeshops, vakbonden, gerelateerde bedrijven in de sector, wetenschap, opleidingsinstanties, hulpverlening, politie, de overheid en lokale overheden, om onze stem officieel onderdeel te laten worden van het experiment en de vorming van toekomstig beleid.

Met elke nieuwe inschrijving -vooral van jou als consument of sympathisant- wordt onze kans steeds een beetje groter!

NEDERLAND
OH
NEDERLAND!

SCHRIJF JE
DUS IN!

Inschrijven kost je niets, sterker nog, het levert je op!

Met een CiT account kun je straks deelnemen aan het forum, kun je reageren op posts, geef je reviews over producten en verkooppunten, zoek je op lokatie, smaak en effect, kun je favorites aanmaken, delen met vrienden én ontvang je (na de introductie van CiT mobile app) nog een hoop voordeel, die ik -voor nu- nog even als verassing laat…

Vergeet me niet te volgen op Twitter, Facebook en Instagram!

Nog geen
Cannabis in Town
account?

Helaas lijkt persoonlijke data tegenwoordig ‘gemeengoed’ te zijn geworden, iets waar de founders van CiT een fundamenteel probleem mee hebben. Alle voorzorg is dus ook getroffen om persoonlijke data binnen het CiT-platform, maximaal te beschermen.
Geen login via social media accounts, alle data in Nederland, op Nederlandse servers, bij betrouwbare Nederlandse providers en ontwikkelaars. Voor iedereen dus een eigen, discreet en veilig account!

Contact CiT

Voor meer informatie, een specifieke vraag, klacht of aanmoediging, stuur ons je bericht!

Sending
©2020 Cannabis in Town wordt gedreven door Brightpulse Endeavours B.V.

Gebruiksvoorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie Beleid

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account