PARTNER PROPOSITIES

Partnerwaarde

Elk partnerschap gaat gepaard met een persoonlijk gesprek, noem het maar een ‘intake’.
Wij zoeken naar een bepaalde mate van maatschappelijke verantwoording in uw motivatie en daarnaast willen we veiligstellen dat u als partner ook echt past bij CiT. We duiken dus niet zomaar met iedereen in bed, maar als we het doen, doen we het veilig!

Resourcing

Partner van Cannabis in Town wordt je niet door zomaar een propositie te kiezen en geld over te maken. We verwachten van onze partners een langdurige samenwerking op meerdere vlakken. Tuurlijk, geld is belangrijk om het platform naar een hoger plan te brengen, maar content en resource-deling is voor ons (als consument-vertegenwoordigers) nog veel belangrijker.

Uitzondering

In hele speciale gevallen kun je partner worden, zonder een propositie-bedrag te voldoen. Deze partners sluiten wij aan in het kader van “buitengewoon belangrijke resource” voor het platform. Op deze manier hebben we inmiddels al verschillende partners aan kunnen sluiten die het diensten-portfolio achter CiT versterken.

C-Partner

LOW

EENMALIGE INVESTERING

Een partnerschap met CiT geeft blijk van de juiste maatschappelijke waarden.

 • Vermelding op online CiT-partnerlijst
 • 96 Certificaten van aandelen
 • 4 Stemrecht certificaten
 • Optie STAK bestuurder

B-Partner

MEDIUM

EENMALIGE INVESTERING

Een partnerschap met CiT geeft blijk van de juiste maatschappelijke waarden.

Je steunt sector cohesie en progressie en wilt kennis en resources aanbieden t.b.v. de medicinale en recreatieve cannabis-consument.

 • Vermelding op partnerlijst
 • APA (Alg. Periodieke Analytics)
 • Eigen artikelen op CiT platform
 • Branded etalage op Boulevard
 • 168 Certificaten van aandelen
 • 7 Stemrecht certificaten
 • Optie STAK bestuurder

A-Partner

PREMIUM

EENMALIGE INVESTERING

Je steunt sector cohesie en progressie en wilt kennis en resources aanbieden t.b.v. de medicinale en recreatieve cannabis-consument.

Je wilt je eigen brand laten zien via CiT.
Je maakt meteen gebruik van de meest voordelige advertentie-optie!

 • Founder-vermelding op partnerlijst
 • APA (Alg. Periodieke Analytics)
 • Eigen artikelen op CiT platform
 • Branded etalage op Boulevard
 • 1 jaar fixed: 2 B2-pos. Ad. op Boulevard
 • 240 Certificaten van aandelen
 • 10 Stemrecht certificaten
 • Optie STAK bestuurder

Tijdens de Partnerschap-intake voorzien wij u vanzelfsprekend van veel meer informatie over het CiT platform, zoals o.a. de prognose-balans en ons platform evolutie programma.
Uw wensen -t.a.v. uw partnerschap met CiT- worden in kaart gebracht en CiT tracht uw wensen op een adequate manier in te vullen. Geheel in overleg met u natuurlijk!
Wij snappen dat het CiT initiatief onderhevig is aan de grillen van ons landelijk beleid. Hierdoor kunnen bepaalde functies die wij voor ogen hebben voor het platform niet alleen op basis van onze eigen planning worden uitgebracht!

COFFEESHOPS / VERKOOPPUNTEN

Abonnement

Eén van de doelen van CiT is het veiligstellen van de Nederlandse coffeeshop-cultuur. De coffeeshop heeft een sterke sociale waarde en moet als echte winkel geaccepteerd worden. Om de kansen binnen een nieuw beleid te versterken, is het nodig dat er meer inzicht in de coffeeshop-bezoeker wordt verkregen. Alle CiT-geabonneerde shops, ontvangen een identieke, digitale etalage op het platform.

Sturing met inzicht

Samen dragen we de taak voor de promotie van een CiT-account onder de coffeeshop-bezoekers. Hierdoor kan de bezoeker gebruik maken van unieke (voordeel-)functies binnen het platform en ontvangt de coffeeshop een ‘Cshop-account’ (om haar digitale etalage in optima forma te houden) én maandelijkse inzicht-rapportages.

Kwaliteit

CiT stelt de consument in de gelegenheid om uw coffeeshop / verkooppunt en uw producten te waarderen. Daarnaast kan de consument een lijstje aanleggen van favoriete shops, smaken en producten, allemaal handige waarden voor uw inzicht. Door uw CiT-etalage te laten glimmen, trekt u aandacht van huidige, maar vooral ook nieuwe bezoekers!

ADVERTEREN

Prime positioning

CiT heeft binnen zowel de Boulevard, als binnen de mobile app (medio 2020 verwacht) specifieke en beperkte advertentie-posities bepaald. Het doel hiervan is om de vindbaarheid en leesbaarheid van de consumenten-informatie zo optimaal mogelijk te houden. Advertenties dienen dus ‘op te gaan’ in de vormgeving van het publicatiekanaal.

Unieke omgeving

Het CiT-platform is ingedeeld in 8 informatie-pijlers (categorieën). De partners worden ingedeeld in de pijlers. Alle consumenten dienen bij ‘aansluiting’ aan te geven, welke categorieën voor hen het belangrijkst is. In de nabije toekomst kunnen we uw advertenties richten op ‘pijler-leden’, danwel op pijlerselecties, of gewoon random. Zo wordt uw advertentie altijd gezien door een verzameling van ‘vooraf geïnteresseerden’.

Flexibel

Heeft u de wens om úw merk op een stategische plek binnen het CiT-platform te tonen? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over advertentie-posities, formaten en tarieven, binnen de CiT-Boulevard én de CiT-app. Wij staan open voor suggesties en bedenken graag samen met u de advertentie-mogelijkheden voor úw merken, producten en diensten.

LET OP: Coffeeshops zijn helaas -vooralsnog- uitgesloten van adverteren.
CiT werkt aan een uitzonderings-ontheffing voor deze situatie, maar durft hier nog geen termijn aan te verbinden.

POLL / ENQUETTE

Onderzoek

Hét codewoord voor validatie is ‘onderzoek’. Via de poll-functie op het platform kunnen vragen worden gesteld aan o.a. doelgroepen, specifieke subculturen, leeftijdsgroepen, regio’s, you name it. Dit helpt de hele markt vooruit!
Heeft u prangende vragen die u via CiT zou kunnen stellen, een inventarisatie te doen over bezoek-pieken, of puur benieuwd naar product-veiligheid of samenleving…?

Kaders

In pricipe bent u vrij in het samenstellen van een poll-actie, danwel een enquette. Echter moeten de vragen wel passen binnen de toonvoering, uitstraling en algemene sociale waarden, waar CiT veel waarde aan hecht. Needless to say, maar de hoeveelheid vragen i.c.m. de beschikbaarheidsduur, zijn bepalend voor het tariefkaartje.

INVESTEREN

Potentie

Vanzelfsprekend presenteren we u alle ins en outs, voordat we op onderhandelingen overgaan. Alle gedachtegangen van de afgelopen 5 jaar brainstormen, zijn inmiddels verenigd in een heldere functiebeschrijving en groeipaden voor onze web- en app-presence. Onze ‘gezondheidsmodellen’ en ROI geven aantrekkelijke potentie weer.

Aandeel

Het maakt niet uit of u binnen of buiten de sector vandaan komt, CiT heeft investeerders nodig. De waarde van een aandeel is bepaald en we gaan graag -in een persoonlijk gesprek- met u de onderhandelingen aan over úw aandeel in CiT.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Skip to toolbar