STICHTING CANNAWIJZER

Je zult misschien denken wat doet CannaWijzer zo prominent op dit platform van CiT? Nou, het CiT initiatief is een gezamenlijke kindje van CannaWijzer en IT-bedrijf Brightpulse Endeavours uit Den Haag. CannaWijzer is nu een vast onderdeel van de Cannabis in Town Boulevard en is eigenlijk hét deel waarmee het allemaal is begonnen… het verstrekken van valide informatie aan de cannabisconsument en de feedback gebruiken richting de verantwoordelijken en overig geïnteresseerden. Op deze boulevard zijn wij grotendeels verantwoordelijk voor de ‘CannaWijzer Infobalie’

Stichting CannaWijzer verdedigd sinds 2010 de belangen van de cannabisconsument in het politieke en publieke debat. Het doel is bij te dragen aan een consistent cannabisbeleid en een waarborg op betrouwbare producten. CannaWijzer gaat in gesprek met de politiek en bestuurders om de veiligheid en gezondheid van cannabisconsumenten te beschermen. De stichting denkt mee met projecten om de coffeeshopketen te professionaliseren en stimuleert begrip en een betere samenwerking met gemeenten.

Voor de meeste mensen is cannabis vooral bekend als wiet en hasj. En als je aan wiet en hasj denkt dan denk je al gauw aan coffeeshops en joints roken. Tegenwoordig is het medicinale aspect van cannabis bij steeds meer mensen aanleiding tot een zoektocht naar welzijn en gezond leven. Het gaat niet meer alleen over stoned of high worden maar over allerlei positieve effecten die cannabis op je lichaam en de geest kan hebben.

Die effecten op het lichaam, of dit nu medicinaal of recreatief is, hebben allemaal te maken met de bijzondere eigenschappen van deze plant. De meest bijzondere eigenschap is dat deze plant allerlei stofjes aanmaakt die effect hebben op ons lichaam of op onze gemoedstoestand. Maar wat zijn dat voor stofjes? Wat kan deze plant voor mij betekenen? Moet ik het persé roken of kan het ook anders? Wat is de oorsprong van deze plant en waarom is deze plant verboden? Wat zijn de risico’s voor mij? Wat kan ik doen om invloed uit te oefenen op de wetgeving? Wanneer wordt er eindelijk gelegaliseerd?

Op al deze vragen proberen CannaWijzer en CiT je een helder antwoord te geven via onze Info Items. Gebruik de zoekfunctie om iets specifieks te vinden of navigeer door de onderwerpen heen. Vragen mag ook!

Heb je een andere vraag of zoek je andere onderwerpen neem dan een kijkje op het F.A.Q. Forum. Hier kun je vragen stellen en antwoorden krijgen van CannaWijzer, CiT en mede-forumleden. Misschien staat jouw vraag met het antwoord er al bij!

Archief Info Items

Contact CiT

Voor meer informatie, een specifieke vraag, klacht of aanmoediging, stuur ons je bericht!

Sending
©2020 Cannabis in Town wordt gedreven door Brightpulse Endeavours B.V.

Gebruiksvoorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie Beleid

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account