Deze Cannabis informatie-balie wordt mogelijk gemaakt door Stichting CannaWijzer en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items!

Een beetje meer kennis.

Oordeel zonder inzicht is de aard van het menselijk beestje. Zich laten beïnvloeden door omgeving of de andere mensen om zich heen. Dingen die bijvoorbeeld in de (social)media staan, in de krant en op het nieuws. Je kopieert al snel de mening van ‘publieke poppetjes’ die het beste bij jouw gevoel aansluiten, zo werkt het nou eenmaal…

De meeste onderwerpen kennen echter veel meer diepgang. Neem je de tijd om een onderwerp van verschillende kanten te belichten (dus onderzoek te doen), dan pas kom je erachter dat je je mening zal moeten bijstellen. Positief of negatief bijstellen, dat laten we graag aan u over. Deze ‘Infobalie’ geeft u de onafhankelijke informatie zoveel mogelijk in hapklare brokken, zodat u snel een eigen mening kunt vormen zonder vooroordelen of kopie-meningen.

Tijd voor verbetering.

Voor de meeste mensen is cannabis vooral bekend als wiet en hasj. En als je aan wiet en hasj denkt dan denkt men al gauw aan coffeeshops, joints roken en heeft menigeen nog steeds een gestigmatiseerd beeld van een ‘blower’. Tegenwoordig is het medicinale aspect van cannabis enorm in opmars. Het gaat écht niet meer alleen over stoned of high worden…

Waar we dus naartoe willen, is een brede maatschappelijke acceptatie van cannabis, door een verbetering van de algemene kennis. Nieuwe wetten en aanpassingen ervan komen alleen tot stand met een breed maatschappelijk draagvlak. Dan kan er meer ruimte worden gemaakt voor een bonafide markt, goede voorlichting, en betrouwbare medicijn-alternatieven.

Stel je dus maar eens de vraag; Wat kan deze plant voor mij betekenen? Moet ik het persé roken of kan het ook anders? Wat is de oorsprong van deze plant, waarom is deze plant verboden? Welke genotypen helpen bij bepaalde ziektebeelden en wat zijn de risico’s voor mij persoonlijk?

Op al dit soort vragen proberen we via het CiT platform een helder antwoord te geven. Vind je het niet, vraag het ons dan!

Ga naar archief CannaWijzer

Meer vragen?

Heb je een andere vraag of zoek je andere onderwerpen? Neem dan HIER een kijkje op het F.A.Q. Forum. Je kunt vragen stellen en antwoorden bekijken van andere forumleden. Misschien staat jouw vraag met het antwoord er al bij!

Contact CiT

Voor meer informatie, een specifieke vraag, klacht of aanmoediging, stuur ons je bericht!

Sending
©2020 Cannabis in Town wordt gedreven door Brightpulse Endeavours B.V.

Gebruiksvoorwaarden | Privacy Verklaring | Cookie Beleid

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account